Over WerkFruitEmmen

WerkFruitEmmen is een infinitief van Fidder Groenten en Fruit uit Emmen. Fidder Groenten en Fruit is met de winkel al meer dan 27 jaar een begrip in Emmen. Al jaren voorziet Jan met zijn team meerdere bedrijven wekelijks van fruit. Om meer bedrijven gezond te maken en het ziekteverzuim te verlagen is dit verder gegaan onder de naam WerkFruitEmmen.

Een lekker appeltje voor de dorst in uw (lunch)pauze? WerkFruitEmmen levert werkfruit bij uw bedrijf in Emmen! Wij verzorgen elke week een kist vol verse en gezonde arbeidsvitamines bij iedereen die dit wil op kantoor.

Wat is werkfruit precies?

Werkfruit is een onbelast extraatje op de werkvloer waarbij de werkgever zijn personeel vers fruit aanbiedt. Door het fruit op in het oog springende plaatsen neer te zetten, nodigt het werknemers uit om meer fruit te consumeren.
WerkFruitEmmen levert werkfruit bij bedrijven in Emmen variërend van appels en peren tot sinaasappels en kiwi’s. Uw personeel voelt zich fitter en gezonder met fruit van WerkFruitEmmen!

In overleg met u stellen wij een fruitpakket samen dat volledig aansluit op uw wensen. U bepaalt op welke dagen u fruit wilt aanbieden, hoeveel stuks en welke soorten. Dit bezorgen wij bij u op maandag of woensdag. Wijzigingen in de samenstelling, hoeveelheden zijn altijd mogelijk.

Als fruitspecialist leveren wij daarbij natuurlijk kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat fruit er aantrekkelijk uitziet en uitstekend smaakt. Daar selecteren wij op. Het fruit is super vers, veelal afkomstig van Nederlandse bodem. Het totale proces hebben wij in eigen beheer. We verpakken en controleren het fruit zelf en verzorgen alle logistiek met eigen auto’s en chauffeurs. Ieder stukje fruit wordt gecontroleerd op kwaliteit voordat het in de fruitbox wordt verpakt. Zo nemen wij alles uit handen en is het aan ons om onze klant iedere week weer opnieuw te verrassen.

U bepaalt
  • De soorten fruit
  • De hoeveelheden
  • De dag(en) van levering
Geen Gedoe

Je zit bij ons niet vast aan vervelende contracten. Er is een opzegtermijn van slechts 2 weken. Waarom? Omdat we geloven in onze kwaliteit en service die past bij jouw verwachtingspatroon. We hebben meer aan tevreden klanten dan aan een hoop gedoe!


× Hoe kan ik je helpen?