Lekker fruit bij u op het werk?

Een lekker appeltje voor de dorst in uw (lunch)pauze? WerkFruitEmmen levert werkfruit bij uw bedrijf in Emmen! Wij verzorgen al jaren elke week een kist vol verse en gezonde arbeidsvitamines bij iedereen die dit wil op kantoor.

Wekelijks vers fruit van lokale telers

Iedere dag lekker vers fruit op het werk, zonder dat het je veel moeite kost! Wij verzorgen elke week een kist vol verse en gezonde arbeidsvitamines bij iedereen die dit wil op kantoor. Wil je dit ook eens proberen? Kijk maar eens hoe gezond en blij wij jouw collega’s kunnen maken. Fruit op het werk heeft verschillende voordelen, voor u als werkgever en ook voor de werknemer. Fruit geeft een gezonde uitstraling naar buiten en naar de werknemers. Uit onderzoek is gebleken dat de arbeidsproductiviteit omhoog gaat, ziekteverzuim omlaag, de werksfeer beter wordt, waardering van het personeel, je fitter en gezonder gaat voelen. Kortom alleen maar voordelen voor u en de werknemer.

Hoe werkt het?

In overleg met u stellen wij een fruitpakket samen dat volledig aansluit op uw wensen. U bepaalt op welke dagen u fruit wilt aanbieden, hoeveel stuks en welke soorten. Dit bezorgen wij bij u op maandag of woensdag. Wijzigingen in de samenstelling, hoeveelheden zijn altijd mogelijk.

WerkFruitEmmen is een infinitief van Fidder Groenten en Fruit uit Emmen. Fidder Groenten en Fruit is met de winkel al meer dan 23 jaar een begrip in Emmen. Al jaren voorziet Jan meerdere bedrijven wekelijks van fruit. Om meer bedrijven gezond te maken en het ziekteverzuim te verlagen zal dit verder gaan onder de naam WerkFruitEmmen.

Als fruitspecialist leveren wij daarbij natuurlijk kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat fruit er aantrekkelijk uitziet en uitstekend smaakt. Daar selecteren wij op. Het fruit is super vers, veelal afkomstig van Nederlandse bodem. Het totale proces hebben wij in eigen beheer. We verpakken en controleren het fruit zelf en verzorgen alle logistiek met eigen auto’s en chauffeurs. Ieder stukje fruit wordt gecontroleerd op kwaliteit voordat het in de fruitbox wordt verpakt. Zo nemen wij alles uit handen en is het aan ons om onze klant iedere week weer opnieuw te verrassen.

× Hoe kan ik je helpen?